“Instrúyanse, porque necesitaremos toda nuestra inteligencia. Conmuévanse porque necesitaremos todo nuestro entusiasmo. Organícense, porque necesitaremos toda nuestra fuerza.” A.Gramsci.

HOMENATGE AL CAMARADA JUAN GOMEZ ALBA EL 10 D'ABRIL

jueves, 1 de abril de 2010



Companyes, companys,


El passat 24 de juliol de 2009 va morir el nostre company i amic, Juan Gómez “Sarrià”, sobrenom amb el que molts i moltes el coneixien.

De família camperola, va emigrar a França fugint del franquisme i va esdevenir català d’adopció des de fa més de 40 anys.

Juan Gómez “Sarrià”, va ser el 1r. Secretari General de CCOO de Badalona i Regidor al primer Ajuntament democràtic de la ciutat de l’àrea de Promoció Econòmica.

A la darrera etapa de la seva vida va ser membre de la Federació de Jubilats/des i Pensionistes així com membre de la Direcció local de CCOO de Badalona, des d’on va impulsar la campanya per aconseguir la Tarja Rosa als 60 anys, entre altres reivindicacions.

Treballador de la construcció, va lluitar tota la seva vida per la defensa de la llibertat i les condicions econòmiques i socials de la classe treballadora.

Des de les CCOO del Barcelonès Nord, la Federació de la Construcció, el Casal d’Amistat amb Cuba i el Partit dels Comunistes de Catalunya, i en col.laboració amb l’Ajuntament de Badalona, us convidem a l’acte-homenatge en reconeixement a la dedicació altruista del company Juan Gómez “Sarrià”, el proper dissabte 10 d’abril al Teatre Zorrilla (s’adjunta tarja d’invitació)

Esperem la vostra assistència a aquest acte de reconeixement a la seva contribució i d’agraïment envers la seva família.


Badalona 15 de març de 2010

Read more...

Archivo en Internet de Marxismo


Contador Web



  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP